De 49- jarige Faustin Kalangu vertrok in de nacht van zondag op maandag om 1.00 uur te voet vanuit de Theresiastraat. Sindsdien is hij spoorloos. (Foto: Hart van Leiden, via Facebook).

Burgernet roept hulp in bij vinden vermiste Leidenaar

Afgelopen nacht omstreeks 01.00 uur heeft een 49-jarige man zijn woning aan de Theresiastraat in Leiden verlaten. Sindsdien is hij spoorloos. Hij heeft de woning verlaten zonder portemonnee, geld, ID-bewijs, bankpas of andere belangrijke zaken en nam alleen een klein zwart laptoptasje zonder laptop mee. Wat daar in zat is onbekend.

De vermiste is een man met een donkere huidskleur (negroide), kaal hoofd met een ringbaard, lengte ongeveer 1,70 meter. Hij ging gekleed in een zwart trainingspak van het merk (+ opschrift) Rivano. De man heeft geen vervoermiddel meegenomen en dus dus te voet weg. Wie hem ziet kan bellen met de politie op 0900 8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×