GroenLinks organiseert discussieavond over toekomst thuiszorg

Binnenkort moet de Leidse gemeenteraad zich uitspreken over de toekomst van de thuiszorg in Leiden. GroenLinks organiseert daarom een discussieavond over dit thema waar ervaringsdeskundigen, mantelzorgers, medewerkers in de thuiszorg en andere betrokkenen kunnen vertellen waar kansen en valkuilen liggen.

Audiofragment: GroenLinks-raadslid St├ęphanie Bakker over de discussie-avond van aanstaande woensdag.

De avond wordt aanstaande woensdagavond gehouden in zorgcentrum De Lorentzhof aan de Lorentzhof 1 in Leiden. De avond start om 19.30 uur. Sprekers zijn achtereenvolgens Peggy Trienekens (ambtenaar bij de gemeente Tilburg), Marja Kraakman (directeur welzijn en preventie bij Activite) en Rianne Peeters (voorzitter platform gehandicapten). De drie sprekers zullen vanuit verschillende perspectieven hun visie op de toekomst van de thuiszorg belichten. Aan de hand van de stellingen die de sprekers aandragen, is er aansluitend aan discussie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×