Agnita Mur, collegelid van de hogeschool en Simone Buitendijk, vicerector van de universiteit ondertekenden vanmorgen de overeenkomst voor de gezamenlijke introductieweek. (Foto: PR).

EL CID nu ook introweek voor Hogeschool Leiden

De El CID is met ingang van dit jaar officieel de introductieweek voor zowel de Universiteit Leiden als de Hogeschool Leiden. De aansluiting van de Hogeschool Leiden bij de EL CID, dit jaar onder het motto Fast Forward, resulteert in een kwart meer deelnemers: van 3.000 naar 4.000.

Audiofragment: Pieter Bol (EL CID Commissie) in Stud071 over EL CID als introductieweek voor Universiteit én Hogeschool Leiden

Die enorme groei levert een paar organisatorische puzzels op. Zo werd de welkomstbijeenkomst in de Hooglandse kerk, waar de vice-rector en de burgemeester de nieuwe aanwas toespraken, al in twee delen gehouden. Dat zou naar drie keer moeten, maar dat wil niemand. Het alternatief wordt waarschijnlijk een welkom in de open lucht.

Ook gaat de EL CID Commissie op zoek naar meer mentoren. Studenten die graag mentor willen worden, kunnen zich tot 1 mei 2014 aanmelden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×