Politie pakt drugsdealers op

De politie heeft donderdagmiddag op de Breestraat een 40-jarige man opgepakt die drugs kocht van een eveneens 40-jarige straatdealer. Ook hij werd aangehouden. De verkoper bleek meerdere verpakkingen met kleine gebruikershoeveelheden harddrugs op zak te hebben.

Later die dag hield de politie op de Willem de Zwijgerlaan ook een 18-jarige Leidenaar aan. De politie was naar de woning gegaan in verband met het onderzoek naar een mogelijk gestolen fiets. In de woning troffen zij 17 verpakkingen met vermoedelijk harddrugs aan.

Ook in de Os en Paardenlaan hield de politie donderdag een 30-jarige drugsgebruiker aan. De man had meerdere verpakkingen drugs op zak. In alle gevallen maakte de politie proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×