Eerste biomarkt aanstaande zondag

Naast een stoffenmarkt en een boekenmarkt komt er nu ook een biomarkt in Leiden. Aanstaande zondag 13 april vindt de eerste biomarkt plaats op de Vismarkt. Op de markt worden allerlei biologische streekproducten verkocht. Het plan is om hem vier keer op een zondag te houden.

De biomarkt is geen gemeentelijke markt, maar een particulier initiatief van ondernemer Hans van der Reijden van Karels Bio Friet. Wethouder Strijk vindt het een leuk idee: “Leidenaren en bezoekers kunnen op deze manier kennismaken met producten uit de streek. Voor de levendigheid van de stad is het zeker een toevoeging.”


 

Leiden heeft allerlei plannen voor het leuker maken van het centrum. (Video: Gemeente Leiden).

De biomarkt wordt op zondag gehouden omdat deze dag een mooie aanvulling is op het bestaande aanbod. Op de markt zijn onder andere biologische groenten, brood, kaas, friet, koffie en wijn te vinden. De producten komen uit het Groene Hart en van lokale ondernemers. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×