Haagse winkeldieven aangehouden in centrum

Twee Hagenaars van 38 en 43 jaar zijn zaterdag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij een Leidse supermarkt en een poging daartoe bij een warenhuis in Leiden. Medewerkers van de parfumerie-afdeling vonden dat de twee mannen zich verdacht gedroegen en seinden de beveiliging in. Toen één van de mannen dat doorhad, verliet hij de winkel, maar liet een tas achter. Daarin bleken twee verpakkingen met parfum uit het warenhuis te zitten. De andere man probeerde met een smoes de winkel uit te komen, maar werd aangehouden door de beveiligers.

De gewaarschuwde politie trof de weggelopen man aan op de Haarlemmerstraat. Hij had een grote tas bij zich, waarin twaalf pondspakken koffie en vier potten oploskoffie zaten. Bovendien had de man een geprepareerde tas bij zich. Ook hij werd aangehouden. De politie vermoedt dat de koffie is gestolen bij een supermarkt in de binnenstad van Leiden en onderzoekt nog of dat inderdaad zo is. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×