De Griekse zanger Makis Seviloglou speelt op 16 april met zijn band in de Q-bus. (Foto: PR).

Griekse zanger Makis Seviloglou bij de X

Woensdag 16 april organiseert Muziekpodium De X een concert met de Griekse zanger Makis Seviloglou en zijn band. Seviloglou is componist/tekstschrijver, zanger en bouzoukispeler. Hij brengt samen met zijn band in het voorjaar van 2014 zijn vierde programma Open Window.

Zijn vorige tournees waren erg succesvol, tijdens het merendeel van de concerten in Nederland en België speelde Makis voor uitverkochte zalen. Open Window is een afwisselend programma met de mooiste Griekse tradi-tionals, melancholisch en meeslepend, maar vaak ook swingend en positief van toon. Dit wordt aangevuld met eigen werk.

Hij is de belangrijkste representant van de nieuwe generatie Griekse muzikanten en volgens kenners het beste wat Griekenland op dit moment muzikaal te bieden heeft. Zijn ontspannen en charismatische podiumpresentatie gecombineerd met uitmuntende musici maakt een concert van deze gigant tot een absolute aanrader voor elke (wereld)muziekliefhebber.

Het concert begint om 21.00 uur en vindt plaats in de Q-bus, Uiterstegracht  142 in Leiden. De toegang is € 15,00 maar wie reserveert via de websites www.de-x.nl of www.muziekhuis.nl betaalt € 12,50.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×