De cilindervormige Lammermarktgarage gaat - als de bouw volgens planning verloopt - eind 2016 open. (Afbeelding: JHK architecten).

Informatieavond ondergrondse Lammermarktgarage

Woensdagavond organiseert de gemeente Leiden een informatieavond over de bouw van de Lammermarktgarage. Komend najaar start, direct na de vierign van 3 oktober, de bouw van de ondergrondse garage die plek gaat bieden aan 525 auto’s. De parkeervoorziening gaat zeven verdiepingen de grond in en wordt met 22 ondergrondse meters de diepste garage van ons land.

Tijdens de inloopavond kunnen omwonenden en andere belangstellenden de ontwerpen van de garage bekijken en vragen stellen aan medewerkers van zowel de gemeente als van de bouwcombinatie Dura Vermeer-Besix die de garage gaat aanleggen.

Tijdens de inloopavond kunnen er ook vragen worden gesteld over twee aangrenzende projecten waar de gemeente mee bezig is: De verbouwing en uitbreiding van De Lakenhal en de bouw van poptempel Gebroeders De Nobel.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×