Fotograaf Hans Clauzing zal een workshop varenfotografie geven op 14 augustus 2014. 

Kunstzinnige workshops in Oerplanten Atelier

Deze zomer is er speciale aandacht voor creativiteit in de Hortus botanicus Leiden in het Oerplanten Atelier. Er worden kunstzinnige workshops georganiseerd, bedoeld voor twee personen van twee generaties: zestigplussers, liefst samen met kinderen of kleinkinderen. Als je zelf niemand weet, dan zorgt de Hortus voor een medecursist.

Er kunnen workshops gevolgd worden in botanisch tekenen, grafische technieken en varenfotografie. Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij steun van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het fonds wil graag een impuls geven aan de ontwikkeling van de culturele en creatieve vaardigheden van ouderen.

Op 20 juni wordt het Oerplanten Atelier geopend door de bekende etser Reinder Homan. Tijdens de opening maak je ook kennis met de andere kunstenaars die workshops komen geven, zoals Esmée Winkel, Hans Clauzing en de kunstenaars van Rembrandts Dochters.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×