Vandaag is er vrij veel bewolking in Leiden, maar regen zal er niet vallen dus de lopers zullen het droog houden. (Foto: Archief Sleutelstad) 

Vandaag Singelloop voor de 39e keer

Voor de 39e keer heeft het Leidsch Dagblad de Singelloop georganiseerd. De loop begint vandaag om 19:30 aan de Langegracht, ter hoogte van de Zandstraat en heeft een lengte van bijna 7 kilometer.

De lopers gaan linksaf bij de Langegracht via de Hulpwerfbrug naar de Herensingel, Zijlsingel, Zoeterwoudsesingel en uiteindelijk komen ze weer bij de Langegracht uit. Om 19:15 wordt er een warming-up gehouden die wordt verzorgd door SportCity om de spieren warm en soepel te krijgen.

De opbrengst van de Singelloop gaat naar instellingen in Leiden en omgeving. Ook mogen deelnemers soms een eigen bestemming uitkiezen waarvoor zij rennen. Zo wil Jasmijn Aukema van de stichting ‘Wij Helpen Daar’ lopen voor verstandelijk en lichamelijk beperkten in het voormalig Joegoslavië.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×