Maar liefst drie wethouders namen gisteren hun plek in de gemeenteraad in. Linksboven zit Roos van Gelderen (SP) die ook in het nieuwe college weer als wethouder aan de slag kan, linksonder op de foto Jan-Jaap de Haan die op zoek moet naar een andere baan nu zijn partij het CDA niet meeonderhandelt over een nieuw college en rechts Robert Strijk (D66) die ook opnieuw wethouder wordt. (Foto: Chris de Waard).

Leidse raad stelt commissies in

Tijdens een korte raadsvergadering heeft de Leidse gemeenteraad vastgesteld welke raadscommissies er voor de komende vier jaar in het leven worden geroepen. Net als de afgelopen vier jaar zijn de verschillende beleidsgebieden verdeeld over vier raadscommissies, te weten: Leefbaarheid en Bereikbaarheid, Stedelijke Ontwikkeling, Onderwijs en Samenleving en Werk en Middelen.

Enkele wijzigingsvoorstellen voor een andere indeling of naamgeving haalden het niet.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×