Ernstige overlast voor verkeer Hooigracht-Langegracht

De komende maanden worden de kruispunten van de Hooigracht met de Ir. Driessenstraat en die van de Langegracht met de Klokpoort opnieuw ingericht. Tijdens de werkzaamheden is er slechts één rijstrook open voor verkeer. De winkels en woningen zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Het verkeer wordt met behulp van verkeerslichten per rijrichting langs de werkzaamheden geleid.

Door de werkzaamheden verwacht de gemeente ernstige vertragingen op de Hooigracht en de Langegracht. Doorgaand verkeer wordt daarom geadviseerd om een andere route te rijden. Op www.leiden.nl/hooigracht staat meer informatie.

De werkzaamheden beginnen morgen en duren naar verwachting tot half november.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×