Achtervolging autodief eindigt tegen zendmast

Een 19-jarige jongen uit Rotterdam is dinsdagavond aangehouden na een achtervolging op de A44 richting Leiden. Hij reed in een personenauto die in de nacht van maandag op dinsdag was gestolen in Rotterdam. Dinsdagavond even na half zeven kregen agenten het verzoek om uit te kijken naar het gestolen voertuig. Deze was gesignaleerd op de N44 richting Leiden. Toen agenten het voertuig in het oog kregen, zetten ze de achtervolging in.

De bestuurder negeerde diverse stopteken en reed met hoge snelheid over de vluchtstrook om aan de politie te ontkomen. De achtervolging eindigde op de afrit Leiden Zuid-West. Daar knalde de verdachte met hoge snelheid tegen een zendmast. Hij kreeg niet de kans om er opnieuw vandoor te gaan en werd direct ingerekend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×