Dorstige bierdief aangehouden in Leiderdorp

De politie heeft vanmorgen in alle vroegte een 49-jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van de inbraak in een auto en diefstal uit een tuin aan de Berkenkade in Leiderdorp. Een bewoonster van de Berkenkade belde rond 05.30 uur de politie nadat ze een onbekende man in haar tuin had gezien. Ze zag vervolgens dat de man in de auto van de buren stapte, daarin wat rommelde en uiteindelijk wegfietste.

De gewaarschuwde politie ging direct op zoek naar de man. Agenten zagen op de Schapenrustweg een man fietsen die voldeed aan de beschrijving die de getuige had gegeven. In zijn rugzak troffen de agenten flesjes bier aan die waarschijnlijk uit de tuin van de meldster zijn gestolen. De man werd daarop aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×