Jeroen Robberegt maakt de vrijwilligers van Xenia Hospice wegwijs in de keuken die met een flinke korting werd geleverd door Sidney en Rachel Barthen van het Barthen Keuken Design Center aan de Korevaarstraat. En hoe kan dat beter dan door er een maaltijd te bereiden. Op het menu stonden, geheel passend bij het seizoen: asperges. (Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Miele's meesterkok traint vrijwilligers Xenia

Onder leiding van meesterkok Jeroen Robberegt van het Miele Culinary Institute in Vianen hebben de vrijwilligers van Xenia Hospica dinsdagavond leren werken met de door zijn werkgever geleverde keukenapparatuur. Het pas geopende jongerenhospice aan de Kloosterpoort draait momenteel proef. Na de paasdagen is men klaar om de eerste gasten te ontvangen en dan moet er natuurlijk gekookt kunnen worden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×