(Foto: Steven Bemelman)

Fietstocht over de marathonroute

Leiden Marathon organiseert een fietstocht over het parcours waar de hardlopers twee weken later hun klassieke afstand gaan volbrengen. Dit zal plaatsvinden op zondag 4 mei. De organisatie wil namelijk dat niet-deelnemers ook kennismaken met de mooie historische stad en het Hollandse landschap. De route loopt vanuit Leiden door 9 dorpen in het Groene Hart. Hardlopers kunnen van de gelegenheid gebruik maken om de route op de fiets te verkennen.

Inschrijven en starten in de fietstocht kan van 10.00 uur tot 12.00 uur bij iedere stempelpost. Maar al eerder kunnen mensen zich via de website aanmelden voor de Leiden Marathon Fietstocht. De laatste fietser moet om 16.00 uur binnen zijn. Voor de 5 euro inschrijfgeld ontvangt de deelnemer een routekaart, een stempelkaart, een drankje en bij het volbrengen van de officiële Leiden Marathon een aandenken.

De stempelposten waar ook kan worden opgestapt zijn Het Koetshuis de Burcht (Burgsteeg, Leiden), Café de Meester (Nieuweweg, Zoeterwoude), Café de Hoek (Bruggestraat, Koudekerk), Café de Kromme Does (Zuideinde, Hoogmade), Café de Haven (Noordkade, Roelofarendsveen), De Halte (Oud-Adeselaan, Rijpwetering), ´t Dobbertje (Zijldijk, Leiderdorp).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×