Het complex naast de Al Hijra moskee wordt verkocht aan de Stichting Zorgwonen die er 22 jongeren onderbrengt. (Foto: Gideon Roggeveen).

Zorgwoningen in Rembrandtstraat

De gemeente Leiden verkoopt het pand aan de Rembrandtstraat 12 aan de Stichting Zorgwonen tegen marktconforme condities. Door de verkoop wordt een wachtlijstprobleem opgelost voor mensen die huisvesting met extra begeleiding nodig hebben. In totaal kunnen er maximaal 22 jongeren wonen.

Er komen zes appartementen voor zelfstandige jongeren en er zijn twee groepen van acht jongeren die iets minder zelfstandig zijn. De verwachting is dat Stichting Zorgwonen halverwege dit jaar haar deuren opent.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×