Leidse inbreker uit Beverwijkse sloot gevist

Vanmorgen hield de politie in Beverwijk een 50-jarige man uit Leiden aan na een inbraakpoging in een bedrijfspand aan de Parallelweg. Omstreeks 03.20 uur kreeg de politie een melding dat er glasgerinkel was gehoord op een industrieterrein. De politie constateerde dat bij een gebouw een ruit was ingeslagen. Terwijl de politie met onderzoek bezig was, hoorden zij even verderop weer glasgerinkel. Er werd geen inbreker aangetroffen, maar wel een tas met inbrekersgereedschap.

De politie zette een speurhond in, die het spoor van de inbreker volgde tot een sloot. De hond gaf aan dat de verdachte nog in de buurt moest zijn. De man bleek in de sloot te staan, volledig onder water. De hevig rillende verdachte werd uit het water getrokken en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×