Het dierenasiel heeft o.a. katten die op zoek zijn naar een nieuw baasje. (Foto: PR)

Vrijwilligers gezocht voor collecte dierenasiel in de steigers

Dierenasiel Stevenshage collecteert van 9 tot en met 14 juni. Dit om onder andere voedsel, medicijnen en dierenarts te kunnen betalen. Voor deze collecte zoekt het dierenasiel nog vrijwilligers. Het dierenasiel dat flink aan het verbouwen is, vraagt nu de hulp van mensen in de regio. Na de verbouwing is er meer ruimte voor het opvangen van gewonde en afgestane dieren.  

Stevenshage heeft een groot verzorgingsgebied: Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude.

Collectanten
In alle gemeenten zijn nog wijken en straten waar nog geen of niet genoeg mensen zijn aangemeld om te kunnen collecteren. Juist daar zoekt het asiel dus nog hulpvaardige mensen met een groot hart voor de asieldieren. Er zijn in verschillende plaatsen nog wijkhoofden nodig. 

Bij het asiel zijn ze ook heel blij als zich mensen aanmelden die alleen de bussen willen halen en brengen.  En natuurlijk mensen die met de collectebus willen rondgaan. Daarvoor moet je minimaal 16 jaar zijn. Jongeren die enthousiast zijn en de asieldieren willen helpen door te collecteren, mogen dat wel, maar ze moeten zich aanmelden samen met iemand die 16 jaar of ouder is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×