Scooterrijder duwt meisje van fiets

Een 22-jarig meisje uit Leiden is dinsdagavond door een nog onbekende scooterrijder van haar fiets geduwd. Dat gebeurde op de Vijf Meilaan toen het slachtoffer ter hoogte van de Churchilllaan de weg overstak. De scooter moest daardoor hard remmen en ging vervolgens verhaal halen. Ter hoogte van het politiebureau op de Vijf Meilaan kwam de scooter naast de fietsster rijden en gaf haar zo’n harde duw dat ze viel. Daarbij kwam ze met haar hoofd op het wegdek terecht. De scooter reed weg zonder zich verder om het meisje te bekommeren.

De oranje/grijze scooter werd bestuurd door een blanke man van 30 tot 35 jaar oud. Hij was niet zo groot en hij had een gezet postuur. Hij droeg een zwarte leren jas. Achter op de scooter zat een jonge vrouw, mogelijk de dochter van de bestuurder. Zij is kleiner dan de man en heeft zwart krullend haar.

Bent u getuige geweest van het incident op de Vijf Meilaan? Kunt u meer vertellen over de scooterrijder? Of hebt u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de politie in Leiden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×