Vernieuwde V&D heropent volgende week

Leiden moet nog een kleine week wachten, maar dan heropent V&D. Eigenlijk is dat geen goede term, want het warenhuis is tijdens de enorme verbouwing gewoon opengebleven, maar het feit dat die werkzaamheden nu zijn afgerond, wordt groots gevierd. Onder meer met het instore festival ’24 uurs etalagepop’. Een etmaal lang zijn er optredens in de etalages van het warenhuis aan de Aalmarkt. De aftrap wordt donderdagmiddag om 12.15 uur gegeven door de Nederlandse poprockband ‘Go back to the Zoo’.

Aan etalagepop werken ook artiesten mee uit Leiden en omgeving. Zo zijn er optredens van Rémon Beeftink, Johnny Bruce Muller, Anoek van Veldhuizen, Xander van Dijk, Barbara Straathof en Wesley Klein. ’s Nachts is er een ‘Silent Disco’. Het publiek kan dan voor de etalages dansen op dance tracks die uit de uitgedeelde koptelefoons schallen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×