Panthero Toney staat in Kids Top 20

Onlangs werd de negenjarige Panthero Toney bekend met zijn singel ‘Papa Hoedje’. Inmiddels staat hij op de 18e plaats in de Kids Top 20. Afgelopen zondag was hij zelfs te gast bij Live 4 You van Carlo en Irene. 

Zijn muzikaliteit heeft Panthero niet van een vreemde. Zijn vader Rossano Toney is bekend van Ross en Iba die een hit hadden in 1996 met ‘Wassenaar’. Zijn nicht Cheyenne deed onlangs mee met The Voice Of Holland 2013.  

Audiofragment: Panthero Toney in gesprek met Eline van den Hout over zijn muzikale leven. 

In de toekomst zullen we nog veel gaan horen van Panthero want hij is bezig met het schrijven van een liedje. ”Ik wil graag beroemd worden in Nederland”, zegt hij. Op 29 juni zal hij optreden tijdens Leiden Culinair en zijn liedje Papa Hoedje zingen. Ook kan er op hem worden gestemd op de site van Kids Top 20. Panthero: ”Dit is heel belangrijk voor me, ik zou graag hoog in de lijst willen staan!” 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×