Studenten van Huize de Witte Raaf (Foto: PR)

Leids studentenhuis de Witte Raaf in de race voor titel 'Studentenhuis van 2014'

Het Leidse studentenhuis ‘Huize de Witte Raaf’ aan de Papengracht is nog in de race voor de titel ‘Studentenhuis van 2014’ Het bekende huis achter studentenvereniging Augustinus moet het onder andere opnemen tegen huizen in Den Haag, Groningen, Enschede en Utrecht.

Het winnende huis krijgt een jaar lang gratis Pizza van een grote landelijke pizzabakker, een volledige nieuwe inrichting van de fusie ter waarde van €2500,- en allerlei media-apparatuur van een grote multimediaketen.

Op 26 mei wordt bekend welke drie huizen doorgaan naar de finale. Stemmen is vanaf vandaag mogelijk en het enig kriterium lijkt hierbij populariteit. De Studentenhuis van het Jaar-verkiezing is onderdeel van de StudentenAwards en wordt dit jaar voor de elfde maal georganiseerd, in 1997 voor het eerst.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×