EU-kandidaten bij politiek café VVD Leiden

Tijdens het maandelijkse politieke café van de VVD Leiden staat aanstaande maandag één vraag centraal; Waar heeft Nederland Europa voor nodig? VVD-kandidaten voor het Europees Parlement, Caroline Nagtegaal (5) en Floor Vermeulen (9), komen dat uitleggen. VVD’er Tom Leest treedt op als gespreksleider.

Op 22 mei mag Nederland naar de stembus voor het Europees Parlement. Caroline Nagtegaal, de nummer 5 op de lijst van de VVD voor de Europese Parlementsverkiezingen, werkt bij het Havenbedrijf Rotterdam. Het Havenbedrijf zorgt voor maar liefst 140.000 banen en die zijn deels te danken aan Europa, omdat de haven van Rotterdam dé invoerhaven is van Europa. Floor Vermeulen, nummer 9 op de lijst, is fractievoorzitter van de Provinciale Statenfractie van de VVD in Zuid Holland. Floor wil de belemmeringen voor de handel binnen de EU wegnemen, zodat Nederland meer economische groei kan genieten en zodat het aantal banen in Nederland toeneemt.

VVD-lid of niet; iedereen is welkom vanaf 20.00 uur in de Branderij, Middelweg 7 te Leiden. Gespreksleider Tom Leest zal de kandidaten aan de tand voelen en de vragen uit het publiek aan hen voorleggen. Belangstellenden kunnen nu al via twitter-account van de VVD Leiden vragen inzenden die de kandidaten dan maandag voorgelegd krijgen: @VVDLeiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×