Politiek Café CDA Leiden met EU-kandidaat Wim van de Camp

Maandag 19 mei organiseert CDA Leiden in samenwerking met jongerenafdeling CDJA Leiden een politiek café rondom de Europese verkiezingen. Europarlementariër Wim van de Camp zal die avond ingaan op diverse vragen die spelen rondom Europa. Zoals waarom het zin heeft om te gaan stemmen en wat we aan Europa hebben.

Ook zal Van de Camp de visie van het CDA op het gebied van autonomie / soevereiniteit van de lidstaten uitleggen. Bij het politiek café is er uiteraard ruimte voor vragen uit de zaal.

Wim van de Camp is de nummer 3 op de lijst van het CDA bij de Europese verkiezingen van donderdag 22 mei. Hij houdt zich in het Europarlement bezig met Justitie (waaronder asielbeleid en samenwerking tussen politiediensten) en Interne markt (waaronder productveiligheid en export).

Belangstellenden zijn vanaf 20.00u welkom bij Dok2, Havenplein 2 te Leiden. De avond start om 20.30u. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×