Na een boottocht door Leiden werden de kampioenen op het Stadhuisplein gehuldigd temidden van het Leiden Marathon-geweld. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Dames ZVL Waterpolo gehuldigd

De dames van ZVL waterpolo zijn gisteren door de gemeente Leiden in het zonnetje gezet. Letterlijk, want de officiële huldiging door loco-burgemeester Strijk vond plaats in de stralende zon. Onder leiding van trainer-coach Koen Plasmeijer beleefden de Leidse waterpolodames een fantastisch seizoen. Niet alleen wonnen ze de Supercup, maar ook de Beker en vorig weekeinde versloegen ze in een zinderende finale om hert landskampioenschap in Gouda hun tegenstander GZC Donk.

Het is voor het eerst in het bestaan van de club dat het kampioenschap wordt binnengehaald.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×