Ilias Abdales van Mabroek Delicatessen trok zaterdag veel bekijkt met 'zijn' kameel Lischka. De kameel komt trouwens uit Appeltern in Gelderland. Daar huist dierenverhuurbedrijf Bert's Animal verhuur. (Foto's: Chris de waard).

Kameel zet opening webshop Mabroek luister bij

Een kameel op de Leidse markt. Dat zie je niet elke dag. Het is dan ook een bijzondere gebeurtenis die hiermee wat extra aandacht krijgt: de opening van de eerste echte Marokkaanse webshop in Leiden. Via mabroekdelicatessen.nl zijn de producten van het oerleidse bedrijf voortaan ook online te bestellen. Bestellingen vanaf 20 euro worden op afspraak bezorgd.

Audiofragment: Kameel Lischka uit het Gelderse Appeltern voor de marktkraam van Mabroek Delicatessen op de markt in Leiden.

De firma Mabroek staat al decennia op de markt in Leiden. In 1974 is Mabroek senior begonnen als ‘olijvenboer’ en tegenwoordig worden de marktkramen (in Leiden en Rijnsburg en de slagerij aan de Nieuwe Beestenmarkt gerund door de zoons en kleinzoons.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×