Automobilist met de dood bedreigd

Gisteravond werd een automobilist op de Willem de Zwijgerlaan met de dood bedreigd. Dat gebeurde rond 18.30 uur bij de kruising met de Sumatrastraat. Het 28-jarige slachtoffer stond daar bij het verkeerslicht te wachten toen achter hem een donkerkleurige bestelbus stopte. Uit de auto stapten twee personen, waarvan één op hem afkwam. Het slachtoffer zag dat de verdachte man een mes in zijn hand had.

De onbekende man bedreigde de bestuurder en begon aan het portier te rukken. Dat had de automobilist vanwege de dreigende situatie echter al op slot gedaan. De verdachte stapte – toen bleek dat hij het portier niet open kreeg – snel weer in de bus en reed weg in de richting van de Sumatrastraat.

De politie hoopt dat getuigen van de bedreiging zich melden bij de Politie Leiden-Noord via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×