Centrummanager Erwin Roodhart met zijn verrassende winkelmeisjes op de Haarlemmerstraat. (Archieffoto: Chris de Waard).

Verrassend winkelen in centrum van Leiden

Vanaf morgen is het weer Verrassend Winkelweekend in Leiden. Het hele centrum bruist van de activiteiten met deze keer als thema ‘Theater en Markten’. Theater van onder andere PS|Theater, de Theaterschool Leiden, Roggeveen en Olijerhoek en nog veel meer. Markten zijn er ook volop. Een bakfietssale op de Vismarkt, de Japanmarkt op het Rapenburg en het foodtruckfestival Rrrollend Leiden bij de Pieterskerk.

Audiofragment: Dit weekeinde staat Leiden bol van de evenementen tijdens het Verrassend Winkelweekend.

Ook is er veel muziek in de stad. Vivienne Aerts zingt op het Pieterskerkplein. Daar treedt ook Merlijn Nash op, net als Niels van Heel, Ruins, Johnny Bruce Miller. Alle tijden en speelplekken staan op Leiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×