Jazz en chocolade gaan prima samen, zo bewijst zangeres Vivienne Aerts op Rrrollend Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Groot succes voor Rrrollend Leiden

Vandag is alweer de laatste dag van de eerste editie van Rrrollend Leiden op het Pieterskerkplein. Daar staan sinds vrijdagmiddag een dertigtal foodtrucks met daar tussendoor theater en muziek. Soms ook prettig gecombineerd. Zo wisselt de Leidse jazzzangeres Vivienne Aerts het verkopen van de chocolade van haar vriend ChocoTed af met optredens.

Audiofragment: Alexander van Nimwegen over het eerste Leidse foodtruckfestival Rrrollend Leiden.

Rrrollend Leiden is alleen vandaag nog te bezoeken van 11.00 uur tot 20.00 uur. Wie het festival nu heeft gemist, krijgt in september een herkansing. Rrrollend Leiden wordt dan waarschijnlijk drie keer zo groot. Organisatoren Alexander van Nimwegen en Trudy Kwik gaan de komende periode bekijken of er uitgekeken moet worden naar en andere locatie of dat er voldoende ruimte is als de foodtrucks ook rondom de kerk en op ’t Gerecht kunnen staan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×