Universiteitsbaas Carel Stolker is blij verrast dat het benodigde geld zó snel is opgehaald. "Heel hartelijk bedankt voor de steun aan úw Zweetkamertje," aldus de Rector Magnificus in zijn videoboodschap.

Zweetkamertje Academiegebouw definitief gered

Al deze zomer worden de muren van het Zweetkamertje in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden gerestaureerd. In september moet de klus geklaard zijn. De universiteit haalde de benodigde 16.380 euro via een crowdfunding-actie op onder (oud-)studenten. Het bedrag werd binnen een week opgehaald. Vandaag zegde de Stichting Re√ľnisten Augustinus toe om het nog ontbrekende bedrag aan te vullen. “We houden deze prachtige traditie graag in ere,” aldus de motivatie van de oud-Augustijnen.

In een videoboodschap bedankt Rector Magnificus Carel Stolker alle gulle gevers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×