Bij de Bakfietssale op de Vismarkt stond Werfpop met een heuse 'schiettent'. Iedereen kon een actiefoto van zichzelf schieten. (Foto: PR).

Chef'Special en Opposites op 33ste Werfpop

Op zondag 20 juli vindt alweer de 33ste editie van Werfpop plaats. Een weekje later dan gebruikelijk, maar op 13 juli zou er flinke concurrentie zijn. Dan is namelijk de finale van het WK Voetbal. Op het grootste gratis popfestival van Leiden en omgeving staan ook dit jaar weer grote namen op het podium. Bijvoorbeeld Chef’Special, The Opposites en DOPE D.O.D.

Naast muziek is er die zondag nog veel meer te beleven op het festival in de Leidse Hout. Kinderactiviteiten, straattheater, een festivalmarkt en Werfpopcolleges. Het festivalterrein gaat om 13.00 uur open. Een half uurtje later start het eerste optreden. De laatste klanken zijn om 23.00 uur te horen.

werfpopbril.jpg

Werfpop wordt mogelijk gemaakt door zo’n 300 vrijwilligers. Wie interesse heeft kan zich melden via site www.werfpop.nl.

Nieuw! De Werfpop zonnebril. Je kan niet zonder.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×