Hennepkwekerijen gevonden bij serie huiszoekingen

De politie heeft gisteren in Leiden en omgeving een serie gerichte controles uitgevoerd in panden waar vermoedelijk hennepkwekerijen of drugs aanwezig waren. De controles werden uitgevooerd naar aanleiding van tips.

In een woning aan de Vijf Meilaan zijn dozen met onderdelen voor een hennepkwekerij aangetroffen. Op de Lage Rijndijk werden sealbags, geld en versnijdingsmiddelen aangetroffen. Drie mannen uit Leiden in de leeftijd van 21, 44 en 47 jaar en een 23-jarige man uit Rotterdam zijn hierbij als verdachte aangehouden. Aan de Vlietweg in Leiden troffen agenten in een woning een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aan. Hierbij werd bijna vijf kilo aan henneptoppen in beslag genomen.

In Noordwijkerhout werd in een bedrijfspand aan de Pletterij door agenten een hennepkwekerij aangetroffen. Het pand was verbouwd waardoor de kwekerij alleen via enkele luiken te bereiken was. Een 64-jarige man uit Rijnsburg en een 56-jarige man uit Sassenheim zijn als verdachte aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×