Leidsch.nu in Alphense handen

De website Leidsch.nu met allerlei Leidse nieuwtjes gaat over in Alphense handen. Trudy Kwik begon de site in februari vorig jaar als spin-off van Alphens.Nu. Die organisatie neemt ook het Leidse zusje nu onder haar hoede.

Of de site inhoudelijk wijzigt is nog niet bekend. Wel stoppen de rubrieken ‘Leidsche Leukert’ en ‘Hakketak’. Kwik was zelf de laatste ‘leukert’ en ‘Hakketak.. Francine sprak’ – waarin een andere Leidse onderneemster, Francine Verbiest, wekelijks een stadsgenoot potretteerde – stopte enkele weken geleden al. Francine vond het na een jaar wel mooi geweest.

Een andere site met Leids nieuws ging vorige maand al onder een andere vlag verder. Na anderhalf jaar nam Maurits von Heijden afscheid als uitgever van Leiden.nu. Die site wordt sindsdien onder verantwoordelijkheid van reclamebureau Van Zessen Klaar geëxploiteerd.

Advertentie

Leiden Hakketak leidschnu


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×