De hele of halve marathon wandelen kan op 28 juni tijdens het lustrum van de LRRC. (Foto: PR).

Leiden Road Runners wandelen over marathon-parcours

Iedereen die de Leiden Marathon heeft gemist of dat tempo te hoog vond, kan de schade inhalen op 28 juni tijdens het Lustrum Wandelevenement van de Leiden Road Runners Club: De Wandelmarathon. Er wordt gewandeld over het parcours van de Leiden Marathon en net als bij de hardloopwedstrijd kan er gekozen worden uit drie afstanden: 42, 21 of 10 km.

Elk lustrum dagen de clubleden zichzelf uit om geld bijeen te brengen voor regionale goede doelen. Ook de opbrengst van het wandelevenement gaat hier naar toe. Dit lustrum zijn de goede doelen: Xenia, Vrouwkindcentrum de Spiegeling, het Huis ter Does en Vrouwensportgroep Slaagwijk.

De 10 km en ‘de halve’ starten tussen 8:00 en 10:00 uur en ‘de hele’ tussen 8:00 en 9:00 uur. De kosten bij voorinschrijving zijn 4 euro voor de 10 km, 5 euro voor 21 km en 7 euro voor 42 km. Ter plekke inschrijven kost 2 euro meer. Inschrijven kan via www.lrrclustrum.nl

Start en finish zijn bij de Leiden Road Runners Club aan de Voorschoterweg 8D (vlak bij het Bastion hotel). Alle deelnemers worden onderweg goed verzorgd en iedereen ontvangt een herinnering. Nog vragen? Mail naar wandelmarathon@gmail.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×