Tijdens de kwartaal-bijeenkomsten van 'Leidse Praatjes' kunne jonge vrouwen naar hartelust netwerken. (Foto: www.facebook.com/LeidsePraatjes).

Leidse Praatjes over de kracht van vrouwennetwerken

Op 16 juni wordt bij Italian bar-bistro City Hall de vijfde editie geohuden van ‘Leidse Praatjes’. Leidse Praatjes wil jonge ambitieuze vrouwen stimuleren meer gebruik te maken van elkaars connecties en ze laten zien wat een goed netwerk kan opleveren. De bezoekers zijn een mix van starters, ondernemers en zelfstandigheden, maar iedereen is welkom.

Tijdens de komende bijeenkomst zijn er veschillende sprekers die vertellen over het thema: de kracht van vrouwennetwerken. 

Bij het eerste praatje van de avond komen de dames van TopFem aan het woord. TopFem is een landelijk netwerk voor topvrouwen in de dop. Geneviève van der Veen en Aukje Ravensbergen zullen spreken over de opzet van een dergelijk initiatief. Daarnaast geven ze inzicht in de kracht en noodzaak ervan.

Daarnaast zal Leidse Praatjesoprichter Liang de Beer een kort verhaal houden over de drive achter het opzetten van deze netwerkborrel. Ook zal ze van de gelegenheid gebruik maken om een nieuw idee te pitchen.

Tot slot zullen nog twee jonge ambitieuze dames gebruik maken van de kracht van het aanwezige vrouwennetwerk. Jet Sichterman presenteert haar psychologenpraktijk voor expatkinderen. Evelien Buynsters vertelt voor het eerst over haar idee voor een eigen bedrijf. Tussendoor is er alle gelegenheid om zelf te netwerken.

De vijfde editie van Leidse Praatjes zal wederom plaatsvinden bij Italian bar-bistro City Hall. De inloop is vanaf 20.00, het programma begint om 20.30 en zal rond 22.30 weer afgelopen zijn. De toegang is gratis (vrijwillige bijdrage welkom) en registratie vooraf is niet nodig.

Leidse Praatjes wordt ieder kwartaal georganiseerd door Annemarie van den Bos, Liang de Beer en Marlou Dahmen. Ge√Įnteresseerden kunnen via leidsepraatjes@gmail.com contact opnemen met de organisatie. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Leidse praatjes: www.facebook.com/leidsepraatjes of op Twitter @LeidsePraatjes.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×