Een foto van een doodgebeten zwaantje in Leiden Zuid-West veroorzaakt nogal wat commotie op Facebook. (Foto: Facebook-pagina Sleutelstad112).

Woede over doodgebeten zwaantje

Via de Facebook-pagina van 112Sleutelstad stromen de boze reacties binnen over een doodgebeten zwaantje in Leiden Zuid-West. Een Husky beet daar een jonge zwaan dood. Omwonenden belden nog wel met de Dierenambulance, maar dat mocht niet meer baten.

De eigenaresse van de Husky liep nadat haar hond het zwaantje had aangevallen snel weg. De meeste boze reacties gaan daar over, maar er zijn ook mensen die bang zijn dat de hond gewoon agressief is: “Nu is het een zwaantje, straks een kind. Heropvoeden of in laten slapen”, aldus een van de woedende reacties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×