Op een stuk grond achter het parkeerterrein kamperen sinds twee weken illegaal een aantal junkies die voor overlast zorgen op en rond het parkeerterrein. (Foto: Chris de Waard).

Stadsparkeerterein is illegaal kamperende junks beu

Directeur Chris Verplancke van Stadsparkeerplan Leiden baalt van de overlast die junks veroorzaken op een stuk grond achter het parkeerterrein aan de Haagweg. “Wat leven we toch in een heerlijk land. Junkies kamperen illegaal in tentjes achter ons parkeerterrein, de instanties doen niks met onze klachten en ondertussen krijgen wij wel de schuld van omwonenden,” foetert de Leidse parkeerbaas.

De zwervers zitten er nu al twee weken en wegkrijgen is nog niet gelukt. Verplancke hoopt dat de politie alsnog snel ingrijpt, want de situatie is onhoudbaar. De junks lopen onder invloed van drugs en drank over het parkeerterrein.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×