Na de aanrijding moest er groot materieel aan te pas komen om de straat weer olievrij te maken. (Foto's/video: Chris de Waard, foto busje: Roy Klopper, via Twitter).

Aanrijding op Levendaal: veroorzaker rijdt door

Een witte bestelbus is gisteren aan het einde van de middag op het Levendaal bovenop de personenauto voor hem gebotst. Dat gebeurde toen die stopte voor een voetganger op het zebrapad. De bestuurder van de bus keerde direct en ging er vandoor. De bus lekte door de aanrijding olie, waardoor het spoor eenvoudig te volgen was. Het voertuig werd leeg teruggevonden op het Utrechtse Veer. De bestuurder is even later door de politie aangehouden.

Door de olielekkage op het wegdek was het Levendaal enige tijd afgesloten voor het verkeer. Nadat medewerkers van de gemeente de straat schoon geschrobt hadden, ging de weg weer open. Er raakte bij de aanrijding niemand gewond.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×