Dierenasiel zamelt geld in voor inrichting nieuwbouw

Dierentehuis Stevenshage collecteert deze week in de Leidse regio om geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe dierenasiel in de Stevenshof. In december vorig jaar begon het asiel met de sloop en nieuwbouw van een groot deel van het opvangcentrum. Nu die bouw binnenkort klaar is, wordt het tijd om ook aan de inrichting van het pand te denken en ook de op maat gemaakte buitenhokken voor de konijnen moeten nog betaald worden. Hetzelfde geldt voor de panelen voor de buitenrennen voor de katten – die worden groter dan voorheen – vallen duurder uit.

In totaal kost de vernieuwing rond de 1.000.000 euro. Dat bedrag betaalt het asiel uit eigen middelen. Er is tien jaar voor gespaard. De resterende 100.000 euro voor de inrichting is voor een deel binnen, maar de acties gaan door het het volledige bedrag is bereikt. Naast de collecte kan men bijvoorbeeld ook nog steeds letterlijk ‘ een steentje bijdragen’ door een baksteen van de nieuwbouw te sponsoren. 

Nieuwbouw Stevenshage

Bij een gift van tenminste 200 euro mag je een tekst in een van Stevenshage’s stenen laten graveren.

Deze week wordt er door vrijwilligers in een twaalftal gemeenten gecollecteerd, waaronder Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×