Weer Braziliaanse thrashmetalband op Werfpop: Soulfly

Oke, toegegeven. Je moet er van houden, maar het is wel groots. Soulfly komt naar Werfpop. Terwijl onze ogen de komende weken zijn gericht op het land dat op zijn kop staat voor het WK, haalt Werfpop het – volgens de Werfpop organisatie – mooiste Braziliaanse exportproduct naar Leiden. Met als sterspeler de legendarische Max Cavalera op de frontlinie, strijkt de Soulfly-stam wreed en luidruchtig neer in de Leidse Hout.

Het is daarmee de tweede keer in twee jaar tijd dat een beroemde thrashmetalband uit Braziliƫ op Werfpop speelt. In 2012 werd het gratis festival in de Leidse Hout afgesloten door Sepultura. En dat is, geheel toevallig, de band die Max Cavalera in 1997 verliet, waarna hij Soulfly oprichtte.

https://youtube.com/watch?v=0Sl5-Cl6LOo

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×