Het park aan de Zijl bij de Van Toornvlietstraat (Foto: Google Maps)

Leefbaar Leiden stelt vragen over leefbaarheid Van Toornvlietstraat

Raadslid Tomas Kok van Leefbaar Leiden maakt zich ernstig zorgen over de leefbaarheid van de wijk rond de Van Toornvlietstraat in de Kooi. Met name het park aan de Zijl is een bron van problemen, beweert het raadslid. Bewoners klagen er over hondenpoep op het speelveldje voor kinderen, bovendien wordt volgens de buurt de hondenuitlaatstrook al jaren verwaarloosd.

Ook zou er, door het slechte onderhoud van straatmeubilair en onvoldoende bijhouden van het groen in het park, een onveilige sfeer in het parkje ontstaan. Dit wordt versterkt doordat jongeren ’s avonds op een bankje rondhangen en mogelijk drugs dealen. ook worden er regelmatig condooms en spuiten gevonden, schrijft raadslid Kok van Leefbaar Leiden in zijn vragen.

Leefbaar Leiden wil actie van de gemeente en is verbaasd dat alle klachten van bewoners bij de gemeente van de afgelopen tijd niet hebben geleid tot een gewenst resultaat.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×