Benefiet darttoernooi voor Eline

De vierjarige Eline de Winter uit Leiden heeft een zeldzame immuunziekte die alleen behandeld kan worden in Amerika. De zorgverzekeraar vergoedt deze behandeling niet. Er kwam alsnog goed nieuws: het ziekenhuis in Washington heeft aangeboden de kosten van de behandeling volledig op zich te nemen. Het vervoer en verblijf zijn wel voor de rekening van haar ouders Sandra en John.

Dit is waar de Leidse Dart Vereniging samen met Dartsbond Bollenstreek Rijnland inspringt: op 12 juli organiseren zij een grootschalig benefietevenement voor Eline. Er zijn allerlei activiteiten vanaf 12:00. Zo is er het LDV Open Air, een fun-darttoernooi voor koppels. Voor de kinderen staat er een groot springkussen, kunnen ze geschminkt worden en zijn er spelletjes met allerlei prijzen. Daarnaast is er een loterij.

Iedereen is welkom om deze dag een steentje bijdragen aan de reis van Eline en haar moeder naar de Verenigde Staten in september. Meehelpen? Kijk op www.helpeline.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×