Op de containers zijn leuzen gespoten. (Foto's: Chris de Waard).

Bouwpauze moskee alweer voorbij

Geen bouwstop, maar een door de bouwer vrijwillig gekozen pauze in de heiwerkzaamheden was de oorzaak van het zwijgen van de heimachines gisteren aan de Ter Haarkade. Leefbaar Leiden stuurde het bericht de wereld in dat de politie de bouw had stopgezet, maar dat blijkt niet te kloppen. De bouwer moet onder andere aan geluidsnormen voldoen en omdat er klachten kwamen over geluidsoverlast is besloten om die te onderzoeken en het werk even stil te leggen. Vandaag is de bouw hervat.

De agenten die gisteren een kijkje kwam nemen op het bouwterrein deden dat om te kijken of er inderdaad racistische leuzen op een aantal bouwcontainers waren gekalkt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×