Een van de bezoekersportretten gemaakt door Jimmy Nelson

Fotoshoot Jimmy Nelson in Museum Volkenkunde met Lakenfeesten

Wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson komt dit weekend naar het Museum van Volkenkunde. Zijn foto’s zijn al lange tijd te bewonderen in het museum bij de tentoonstelling LEVE DE MENS! Het portret staat centraal voor Nelson: zo heeft hij in zijn carrière wereldwijd al heel wat mooie en markante koppen vastgelegd op de gevoelige plaat. Op zaterdag en zondag zal hij portretten maken van de bezoekers van het museum.

Zestig van de portretten die hij dit weekend gaat maken, zullen de komende weken onderdeel worden van een nieuwe fototentoonstelling in de tuin van het museum. Momenteel hangen daar al twaalf foto’s van bezoekers. Hij is te vinden achter de camera op zaterdagochtend van 11:00 tot 14:00, ’s middags van 15:30 tot 17:00 en op zondag van 13:00 tot 17:00.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×