Of Nederland - Mexico op één groot scherm of op meerdere kleinere te zien zal zijn weet het bestuur van Leiden Culinair nog niet. Zo'n megascherm kost 3.000 euro huur en dat durfde men niet aan zonder te weten of Oranje door zou gaan. Er wordt nu gekeken of het alsnog kan. (Archieffoto: Chris de Waard).

Nederland - Mexico ook te zien bij Leiden Culinair

Leiden Culinair krijgt zondag concurrentie van de WK achtste finalewedstrijd Nederland – Mexico, maar speelt daar op in door er in elk geval voor te zorgen dat de wedstrijd ook op de Garenmarkt te zien is. Bestuurslid Thiijs Hemmes weet nog niet of het één groot scherm wordt of meerdere kleinere, maar dat de wedstrijd ook op het plein tijdens de laatste avond van het culinaire evenement te zien is, staat vast.

Audiofragment: Thijs Hemmes belooft alvast dat alle bezoekers van Leiden Culinair de wedstrijd zondag niet hoeven te missen.

De wedstrijd Nederland – Mexico begint zondag om 18.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×