In de woning werden 23 van dit soort zakken gevonden. In totaal ging het om 20 kilo gedroogde hennep. (Foto: Politie).

Twintig kilo henneptoppen gevonden

Afgelopen donderdag nam de politie na een tip een kijkje in een woning aan de Clusiushof in Oegstgeest. Binnen troffen zij ruim 20 kilo aan henneptoppen aan. De henneptoppen waren verdeeld over 23 zakken. Een van de kamers in de woning was ingericht als droogkamer.

Naast de zakken met gedroogde hennep stonden er in de woning ook 59 droogrekken met hennepresten. Ook werden een geldbedrag van 1500 euro en een iPhone in beslag genomen. De verdachte, een 31-jarige man uit Oegstgeest werd in de woning aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×