Binnenkomst Nationaal Regenboog Evenement (Archieffoto: Emile van Aelst www.leidseglibber.nl)

Zeilevenement 'Nationaal Regenboog Evenement' vaart met met sail-in de stad weer binnen.

Op 1 juli begint het Nationaal Regenboog Evenement weer traditioneel met een sail-in Leiden. Het zeil- en watersportevenement vaart met een sleep van regenboogboten over de Zijl naar de Zijlpoort in Leiden.

Een bonte stoet zal vanaf 18.30 uur in aanwezigheid van de Commissaris van de Koning en de Leiderdorpse burgemeester de stad binnenvaren. Onder andere studentenroeivereniging Asopos de Vliet en studentenzeilvereniging de Blauwe Schuit varen mee. Iedereen is welkom om met zijn of haar bootje mee te varen.

Na de sail-in worden er op verschillende plassen in het Groene Hart wedstrijden gehouden. Op de Kagerplassen vinden de wedstrijden op 2 juli plaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×