(Foto: Coverband O'nine uit Leiden).

Morspop: muziek en voetbal rond Stadstimmerwerf

Zaterdag is alweer de zesde editie van het muziekfestival Morspop. Vanaf 14.00 uur spelen achtereenvolgens SILVER, de Woodstock Tribute Band, de Anny Partyband, de PUB BAND, Helter Shelter en BB More. Vanaf 18.30 uur wordt er rond de Stadstimmerwerf ook de afterparty gehouden van Woodstock op het Water dat zaterdag voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt gehouden. Voor de kinderen is er een speciaal kinderplein met suikerspinnen, ijsjes en een springkussen.

morspop.jpg

Zaterdagavond begint om 22.00 uur de kwartfinalewedstrijd Nederland – Costa Rica. Die wedstrijd kan bij Morspop worden bekeken op een groot scherm.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×