Inbraak in Vrouwensteeg: vier daders gepakt

De politie heeft gisteravond drie mannen op heterdaad betrapt bij de inbraak in een pand in de Vrouwensteeg. De politie nam poolshoogte na een melding van een vermoedelijke inbraak in een bar in de Vrouwensteeg. Ter plaatse sprak een politiebiker een man aan, die daarop direct de benen nam en ter hoogte van de Apothekersdijk het water in sprong. Hij werd kort daarop door agenten aangehouden.

Drie anderen stonden ter hoogte van de Breestraat en gingen er bij het zien van de politiebiker ook vandoor. Een van de verdachten kon worden aagehouden in de Schoolsteeg, de ander bij de Pieterskerk en de laatste bij een koffiehuis op de Papengracht. Het gaat om drie Leidenaren van 27, 22 en 18 jaar oud en een 18-jarige man uit Warmond. Zijn zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×